header

מתכון לקרם לימונים מעודן בעיטור פטל

מתכון לקינוח קליל ופשוט להכנה, אך עם זאת מוקפד מאוד, נאה ומשאיר רושם חיובי על כל מי שטועם אותו. פתרון מושלם לארוחה חגיגית.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לקרם לימונים מעודן בעיטור פטל
רכיבים לקרם לימון:
שמנת מתוקה - 2 כוסות (להקצפה)
סוכר - ⅔ כוס
מיץ לימון - 5 כפות (סחוט טרי)
אופן הכנת הקרם לימון:
  1. חממו את השמנת עם הסוכר בסיר קטן וערבבו עד להמסת הסוכר. המשיכו להרתיח במשך 5 דקות, אך שימו לב ואל תתנו לשמנת לרתוח יתר על המידה.
  2. הסירו מהאש, וערבבו פנימה את מיץ הלימון, הניחו לקרם להתקרר במשך 15 דקות לפחות. המפגש בין מיץ הלימון לשמנת הוא שיוצר את המרקם המיוחד של הקרם.
  3. העבירו את התערובת ל-4 כלים דקורטיביים, והניחו במקרר למשך שעתיים לפחות, או עד להגעה למרקם יציב.
  4. הגישו עם פטל טרי, לאיזון מושלם בין מתיקות לחמצמצות המעודנת.
מקור: נורית יובל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.