אתם בטח שואלים מה מיוחד בשקדים? ולמה כדאי להכין את המתכון לעוגיות השקדים הללו? כדאי שתדעו, השקדים מלאים חלבונים שעוזרים לחיזוק ובניית העצמות והשרירים, הם יעילים להורדת לחץ דם וכולסטרול, לאיזון רמות סוכר. דלים בקלוריות, מקלים על מערכת העיכול ובעלי השפעה טובה על מערכת העצבים. אז מה אתם אומרים? נתחיל?
מקור תמונה:
huffingtonpost
אופן הכנת העוגיות שקדים:
-
חממו תנור ל-180° מעלות.
-
במעבד מזון, טחנו את השקדים יחד עם הסוכר.
-
הוסיפו את הביצה, החלבונים ותמצית השקדים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
גלגלו את התערובת לכדורים קטנים והניחו על תבנית משומנת או נייר אפייה.
-
שטחו את הכדורים בעזרת מזלג.
-
אפו כ-12 דקות (עד שהקצוות מתקשים אך המרכז עדיין נשאר רך)
-
הוציאו מהתנור והניחו על השיש להתקרר.
-
אופציה: בין כל שתי עוגיות שקדים, מרחו ריבת תותים והדקו לעוגיית סנדביץ'.
מקור: רונית שפר