שיבולת שועל עשירה בפחמימות מורכבות וגם בסיבים תזונתיים שמסדירים את פעילות מערכת העיכול, מה שהופך אותה לרכיב מעולה למנות בוקר פשוטות וטעימות, כמו החטיפים נטולי הסוכר האלה, שתוכלו לאכול בבית או בדרך לעבודה.
מקור תמונה:
רחבי הרשת
רכיבים לעוגיות שיבולת שועל:
אופן הכנת העוגיות שיבולת שועל:
-
חממו את התנור ל-170 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותה קלות.
-
בקערה בינונית, ערבבו את הבננות עם יתר הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
קרצו 1 כף מהתערובת ליצירת עוגייה והניחו על התבנית. חזרו על הפעולה עד שהתערובת תיגמר.
-
הכניסו את התבנית לתנור למשך 15 דקות, ובסיום האפייה תוכלו להוציא אותה, לקרר מעט ולקחת עמכם כמה עוגיות בריאות לדרך.