header

מתכון לעוגיות שיבולת שועל ושוקוצ'יפס

שיבולת שועל עשירה בפחמימות מורכבות וגם בסיבים תזונתיים שמסדירים את פעילות מערכת העיכול, מה שהופך אותה לרכיב מעולה למנות בוקר פשוטות וטעימות, כמו החטיפים נטולי הסוכר האלה, שתוכלו לאכול בבית או בדרך לעבודה.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות שיבולת שועל ושוקוצ'יפס מקור תמונה: רחבי הרשת
רכיבים לעוגיות שיבולת שועל:
בננות - 2 (בינוניות, מעוכות)
שיבולת שועל - 1 כוס (מהירת הכנה)
שוקולד-צ'יפס - ¼ כוס (מריר)
אופן הכנת העוגיות שיבולת שועל:
  1. חממו את התנור ל-170 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותה קלות.
  2. בקערה בינונית, ערבבו את הבננות עם יתר הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. קרצו 1 כף מהתערובת ליצירת עוגייה והניחו על התבנית. חזרו על הפעולה עד שהתערובת תיגמר.
  4. הכניסו את התבנית לתנור למשך 15 דקות, ובסיום האפייה תוכלו להוציא אותה, לקרר מעט ולקחת עמכם כמה עוגיות בריאות לדרך.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.