header

מתכון לארטיק יוגורט וחמאת בוטנים בציפוי שוקולד

ילדים רבים (וגם מבוגרים) אוהבים את השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד – לכן זה אך טבעי שנרצה לשלב בין הטעמים כדי להכין פינוק טעים בצורת ארטיק ביתי. המתכון הבא מצריך רק 5 דקות הכנה ובזכות בסיס היוגורט שלו, הילדים שלכם ירגישו שהם אוכלים גלידה אמיתית. לצורך הכנת המתכון תזדקקו לתבניות פלסטיק או סיליקון להכנת ארטיקים, שניתן למצוא בכל חנות כלי בית. אם אין לכם כלים כאלו, תוכלו להשתמש בגביעי יוגורט ריקים ומקלות עץ.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 7
רמת קושי: קל
מתכון לארטיק יוגורט וחמאת בוטנים בציפוי שוקולד מקור תמונה: biggerbolderbaking
רכיבים למתכון לארטיק יוגורט וחמאת בוטנים:
חלב - ¾ כוס
סוכר - 2 כפות
רכיבים לציפוי:
שוקולד מריר - 180 גרם (חתוך לקוביות)
בוטנים - חופן (קלויים וגרוסים לקישוט)
אופן הכנת המתכון לארטיק יוגורט וחמאת בוטנים:
  1. בעזרת מטרפה ערבבו יחד את חמאת הבוטנים, היוגורט, החלב והסוכר עד לקבלת מרקם אחיד, ללא גושים.
  2. מזגו את התערובת לתוך תבניות הארטיקים, סגרו אותן והכניסו להקפאה של 4-6 שעות, עד שהארטיקים יהפכו למוצקים. תגיעו לתוצאה טובה יותר אם תמתינו לילה שלם.
אופן הכנת הציפוי:
  1. להכנת ציפוי השוקולד המיסו בזהירות את קוביות השוקולד בכוס במיקרוגל, כאשר אתם מקפידים לבדוק את השוקולד ולערבב אותו כל 15-20 שניות, כדי למנוע ממנו מלהישרף.
  2. קררו את השוקולד למשך 5 דקות, הוציאו את הארטיקים מן התבניות – במידת הצורך היעזרו במעט מים חמים שתשפכו בצד החיצוני של התבניות כדי לשלוף את הארטיקים בקלות.
  3. טבלו כשליש מאורך הארטיק בתערובת השוקולד ופזרו מעט בוטנים גרוסים עליה.
  4. הגישו מיד או שמרו בהקפאה עד ל-8 שבועות - אבל קשה לנו להאמין שתתאפקו עד אז.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.