header

מתכון לסורבה אבוקדו וליים

כדי להכין את הקינוח הבא אין צורך בציוד מיוחד, מתכון טעים וקל הכנה שניתן להכין ב-5 דקות בלבד, לאחר ההקפאה. פתרון מושלם לאורחים מפתיעים.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לסורבה אבוקדו וליים
רכיבים לסורבה אבוקדו וליים:
אבוקדו - 1 (גדול, בשל)
מיץ ליים - מ-1 ליים (ניתן להשתמש ב-½ עם ¼ כפית סוכר חום)
גרידת ליים - 1 כפית (או לימון)
סירופ אגבה - 30 מ"ל (ניתן להשתמש בסירופ תירס, סוכר, או כל סוג אחר)
כוסברה - חופן (עלים טריים, קצוצים - מומלץ, אך לא חובה)
אופן הכנת הסורבה אבוקדו וליים:
  1. חתכו את האבוקדו לרצועות וצקו עליו את מיץ הליים, זאת כדי למנוע השחרה ולעדן את הטעם.
  2. הכניסו את חתיכות האבוקדו למקפיא למשך 4 שעות לפחות.
  3. ערבבו היטב את הסירופ הממתיק יחד עם גרדת הליים והכוסברה. שמרו בקירור עד להכנת הסורבה.
  4. העבירו את האבוקדו הקפוא לבלנדר, ומזגו מעליו את תערובת הסירופ.
  5. הפעילו את הבלנדר בפולסים קצרים, עד להגעה למרקם חלק ונימוח.
  6. כדי ליצור מרקם מוצק יותר, הכניסו את הסורבה למקפיא לשעתיים.
מקור: ניר ברעם
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.