כדי להכין את הקינוח הבא אין צורך בציוד מיוחד, מתכון טעים וקל הכנה שניתן להכין ב-5 דקות בלבד, לאחר ההקפאה. פתרון מושלם לאורחים מפתיעים.
רכיבים לסורבה אבוקדו וליים:
אופן הכנת הסורבה אבוקדו וליים:
-
חתכו את האבוקדו לרצועות וצקו עליו את מיץ הליים, זאת כדי למנוע השחרה ולעדן את הטעם.
-
הכניסו את חתיכות האבוקדו למקפיא למשך 4 שעות לפחות.
-
ערבבו היטב את הסירופ הממתיק יחד עם גרדת הליים והכוסברה. שמרו בקירור עד להכנת הסורבה.
-
העבירו את האבוקדו הקפוא לבלנדר, ומזגו מעליו את תערובת הסירופ.
-
הפעילו את הבלנדר בפולסים קצרים, עד להגעה למרקם חלק ונימוח.
-
כדי ליצור מרקם מוצק יותר, הכניסו את הסורבה למקפיא לשעתיים.
מקור: ניר ברעם