header

מתכון לסלט אטריות חריף

הסלט המסורתי הזה אינו דומה לשום סלט אחר שאכלתם - מדובר בחגיגה של טעמים עשירים - ממתוק עד חריף. האיטריות והירקות המגוונים שמרכיבים את הסלט הופכים אותו ממנת צד לארוחה של ממש.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט אטריות חריף
רכיבים לסלט אטריות:
אטריות סובה - 450 גר' (איטריות יפניות מקמח כוסמת)
שמן שומשום - 3 כפות
שמן קנולה - 4 כפות
דבש - 6 כפות
רוטב סויה - 6 כפות
חומץ אורז - 3 כפות
פפריקה חריפה - ½1 כפות
ג'ינג'ר - 1 כף
פלפלים אדומים - 5 (חתוכים לפרוסות דקות)
אפונים - 4 כוסות
כוסברה - ½1 כוסות (קצוצה לחתיכות גסות)
לימונים - 2 (חתוכים - לקישוט )
אופן הכנת הסלט אטריות:
  1. בשלו את האטריות בקערה גדולה עם מים מלוחים למשך כמה דקות וייבשו אותן היטב.
  2. ערבבו בקערה קטנה שמן שומשום, שמן קנולה, דבש, רוטב סויה, רוטב ויניגרט, רוטב ג'ינג'ר, פלפלת ומלח.
  3. חממו את קערת הרוטב על אש בינונית. היזהרו מחימום יתר.
  4. לאחר שהרוטב מתחמם מעט, הוסיפו את חתיכות הפלפל והמתינו 2 עד 3 דקות. הפלפלים צריכים להיות רכים, אבל לא יותר מדי, כדי שהפריכות שלהם לא תיפגע.
  5. מזגו את הרוטב על האטריות וערבבו היטב. preperation
  6. קשטו את הקערה בחתיכות לימון. ניתן להגיש את המנה מיד או להמתין שתתקרר.
מקור: חנה זוסמן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.