מתכון נהדר לחובבי החריפות, הפעם עם תוספת מרקם וטעם של שעועית שחורה שסופגת את כל הטוב שבשאר מרכיבי המנה. התיבול המיוחד מכניס למנה טעמים ממטבחים אחרים שהופכים אותה למעדן עולמי.
אופן הכנת הפסטת צ'ילי:
-
הכניסו לסיר את כל המרכיבים מלבד הגבינה והשעועית, והביאו לרתיחה.
-
הנמיכו את האש ובשלו במשך 12 דקות, עד שנשארים רק 2 ס"מ של נוזלים בתחתית הסיר.
-
הוסיפו את הגבינה והשעועית ובשלו על אש נמוכה עד שהגבינה תימס השעועית תספוג את כל הטעמים.
מקור: גיל מנס