header

מתכון קל למרק דלעת

אין כמו מרק חם לארוחת הצהריים או הערב כמנה משביעה וטעימה, בייחוד כשמדובר במרקים סמיכים. המתכון הבא למרק דלעת אהוד על כולם, והוא גם יחמם אתכם בימי הסתיו והחורף בצורה בריאה וערבה לחך.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון קל למרק דלעת
רכיבים למרק דלעת:
שמן - 2 כפות
בצל קטן - 1 (קצוץ)
סלרי - 1 (גבעול קצוץ)
גזר בינוני - 1 (קצוץ)
תפוחי אדמה בינוניים - 2 (חתוכים לקוביות)
דלורית בינונית - 1 (קלופה, ללא זרעים, וחתוכה לקוביות קטנות)
ציר ירקות - 5 כוסות (מתכון לציר ירקות, או שניתן להכין מאבקת מרק ירקות)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת המרק דלעת:
  1. בסיר גדול, חממו את השמן על אש בינונית–גבוהה וטגנו בתוכו בצל, סלרי, גזר תפוחי אדמה ודלורית במשך 5 דקות, עד להשחמה קלה. preperation מקור תמונה: PROThomas Cizauskas
  2. צקו ציר/מרק ירקות לכיסוי הרכיבים והביאו אותם לרתיחה.
  3. הנמיכו את עוצמת האש ללהבה בינונית, כסו ובשלו במשך 40 דקות או עד שהירקות מתרככים.
  4. העבירו את המרק למעבד מזון ועבדו אותו למחית חלקה.
  5. החזירו את המרק לסיר ל-10 דקות נוספות של בישול, ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם. הגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.