לא תאמינו באיזו קלות וזריזות ניתן להכין מרק איכותי, בריא וטעים, שיסייע לכם לעבור את החורף שבעים וחזקים.
אופן הכנת המרק דלורית:
-
הניחו סיר גדול על להבה גבוהה, הכניסו דלורית, גזר וציר ירקות, כסו עם מכסה והביאו את הסיר לרתיחה. הנמיכו את הלהבה לעצמה נמוכה-בינונית, ובשלו כאשר הסיר מכוסה חלקית, כ-20 דקות לערך או עד שהדלורית והגזר יתרככו.
-
העבירו בזהירות את תערובת הגזר והדלורית יחד עם נוזלי הבישול אל תוך בלנדר. הוסיפו חלב שקדים, ג'ינג'ר, טרגון, מלח ופלפל שחור. התחילו לערבל את הרכיבים על מהירות נמוכה, ולאחר מספר שניות הגבירו למהירות בינונית-גבוהה, וערבלו במשך 30 שניות.
-
העבירו את התערובת מהבלנדר חזרה אל הסיר, בשלו אותה על אש בינונית-גבוהה, הביאו את הסיר לרתיחה וכבו את הלהבה.
-
צקו את המרק לקערות, והגישו.
מקור: בלה ר.