העוגיות האלה הולכות נהדר עם מטבלים כמו אבוקדו, סלסה ועם גבינות, ומה שנותן להן את הטעם הנהדר והייחודי שלהן הוא השילוב בין הבצל הקצוץ לפלפל השחור והמרקם הנהדר שלהן.
מקור תמונה:
tasteofhome
רכיבים לעוגיות בצל (ל-1 קג' עוגיות):
אופן הכנת העוגיות בצל (ל-1 קג' עוגיות):
-
נפו קמח ואבקת אפייה לקערת מערבל.
-
הוסיפו מלח ופלפל שחור, וערבלו במהירות נמוכה עם וו גיטרה.
-
הוסיפו חמאה חתוכה לקוביות, שמן, חלב ומים. ערבלו במהירות בינונית עד שיתקבל בצק אחיד. ולבסוף הוסיפו את הבצל הקצוץ.
-
אספו את הבצק ועטפו אותו בניילון נצמד. הכניסו אותו למקרר למשך שעה וחצי לפחות.
-
חתכו פיסות מהבצק וצרו מהן גלילים צרים באורך של כ-15 ס"מ. קפלו את הגלילים לחצי וצרו מהם צורה של 8.
-
סדרו את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ופזרו שומשום מעל.
-
אפו את העוגיות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 20-25 דקות.