הכניסו למעבד המזון את החמאה, הגבינה, שמן הזית, המלח, אבקת הסוכר והפלפל השחור (או הצ'ילי).
מקור תמונה: brwsugar
הפעילו את המעבד עד שכל החומרים מתאחדים.
מקור תמונה: brwsugar
הוסיפו בבת אחת כוס פקאנים קצוצים ואת הקמח, ועבדו עד שנוצרים פירורים גדולים.
מקור תמונה: brwsugar
הוציאו את הבצק ממעבד המזון ואחדו אותו בעזרת הידיים.
חלקו את הבצק ל-2 חלקים, עצבו כל חלק לגליל או מלבן ארוך (לעוגיות בצורת עיגולים או ריבועים).
פזרו את ½ כוס הפקאנים הקצוצים שנותרו לכם על נייר אפייה והניחו עליהם את הגלילים או המלבנים שיצרתם. לחצו עליהם כדי שהפקאנים יצפו את הבצק.
מקור תמונה: brwsugar
עטפו את הבצק בניילון נצמד וצננו במקרר למשך כשעה או יותר לפני שתפרסו את העוגיות. ניתן לשמור אותן כך במקפיא למשך 4 שבועות.
חממו תנור ל-180 מעלות.
הסירו את הניילון הנצמד ופרסו לעוגיות בעובי 6-7 מ"מ.
מקור תמונה: brwsugar
הניחו את הפרוסות שהכנתם בתבנית עם נייר אפייה.
מקור תמונה: brwsugar
אפו אותן למשך כ-13-14 דקות עד שהן מזהיבות בתחתיתן ובשוליים שלהן. העוגיות לא משתנות הרבה במהלך האפייה, לכן השינויים יהיו עדינים.
צננו את העוגיות והעבירו לרשת.
תוכלו לשמור אותן בכלי סגור עד ל-4 ימים, אך יש סיכוי קטן מאוד שיישארו לכם אפילו מעט מהם עד אז.