header

מתכון קל לגביניות ריבה וגבינת וריקוטה של יפה ימין

הגביניות המעולות האלה הן גיוון צבעוני ומקורי לקינוח של סוף הארוחה. הבצק קל להכנה ונוח לעבודה, ואם רוצים גם מתאים למילויים מלוחים.

למתכונים נוספים מהבלוג "יפצ'וק מבשלת ואופה".

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון קל לגביניות ריבה וגבינת וריקוטה של יפה ימין מקור תמונה: yafchuk1
רכיבים לבצק (כ-30 גביניות):
גבינת שמנת - 200 גר' (בטעם טבעי 5%)
חמאה - 200 גר' (רכה)
קמח - 280 גר' (כ-2 כוסות)
רכיבים למלית גבינה:
גבינת ריקוטה - 250 גר' (5% - 1 קופסה)
אבקת סוכר - 50 גר' (לא חובה)
תמצית וניל - ½ כפית
רכיבים למלית ריבה ויצירת הגביניות:
ריבת תות - ¾ כוס
אבקת סוכר - מעט (לבזיקה)
אופן הכנת הבצק (כ-30 גביניות):
  1. ערבלו חמאה וגבינת שמנת במיקסר עד לקבלת תערובת חלקה.
  2. הוסיפו קמח וערבלו עד לקבלת כדור בצק.
  3. העבירו למקרר לשעתיים לפחות.
אופן הכנת המלית גבינה:
  1. ערבבו את חומרי מלית הגבינה (הריקוטה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל) עד לקבלת תערובת חלקה.
אופן הכנת המלית ריבה ויצירת הגביניות:
  1. רדדו לריבוע בעובי ½ ס"מ את מחצית הבצק על שטח מקומח (העבירו את החצי השני למקרר עד שתסיימו את החלק הראשון).
  2. חיתכו לריבועים בגודל 7X7, הניחו כפית ריבה במרכז הריבוע ומעל כפית תערובת הריקוטה.
  3. קפלו את קצות הריבוע באלכסון וסיגרו בהידוק.
  4. הניחו בתבנית מרופדת בנייר אפייה והעבירו למקרר לשעה להתייצבות.
  5. חממו תנור ל-180° מעלות
  6. אפו 15-20 דקות עד שהעוגיות זהובות.
  7. צננו היטב וזרו אבקת סוכר. preperation מקור תמונה: yafchuk1
  8. שימרו בכלי אטום מחוץ למקרר עד 4 ימים. אפשר להקפיא ולחמם 5 דקות בתנור.
מקור: יפה ימין
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.