הכריכים המתוקים האלו אמנם נראים כמו מוצרים מוכנים מהמכולת, אך גם אתם תוכלו להכין אותם בעצמכם במהירות ובקלות. אז בפעם הבאה במקום לרכוש את הגלידות המוכרות והמוכנות - למה שלא תכינו בעצמכם את הממתק הנהדר הזה?
אופן הכנת הכריכוני מרשמלו:
-
קחו תבנית אפייה, שמנו אותה באמצעות שמן צמחי והניחו עליה נייר אפייה.
-
הכניסו למחבת קטנה ⅓ כוס מים עם סוכר, דבש וקמצוץ מלח. חממו על אש בינונית למשך 5 דקות והקפידו לבחוש.
-
שפכו את הג'לטין ו-⅓ כוס מים לתוך מערבל מזון והמתינו 5 דקות.
-
ערבלו את הג'לטין במהירות נמוכה ולאחר מכן הוסיפו את את התערובת מהמחבת והגבירו בהדרגה את מהירות הערבול. הוסיפו גם את תרכיז הווניל ולאחר מכן העבירו את הבלילה לתבנית אפייה. הניחו את הבלילה בצד למשך 3 שעות.
-
טבלו את הביסקוויטים בשוקולד המומס והניחו אותם על תבנית אפייה. שימו את התבנית בקירור למשך 10 דקות.
-
חתכו בזהירות את הבלילה לקוביות באמצעות סכין ועטפו כל קובייה בביסקוויטים משני צידיה.
-
טבלו כל אחד מהכריכים שיצרתם בשוקולד כך שמחצית הכריך תהיה מכוסה והוסיפו חתיכות בוטנים.
-
קררו למשך 10 דקות לפני ההגשה.
מקור: ענת הלוי