חשוב להזכיר לילדינו כמה שאנחנו אוהבים אותם, ובעזרת המנה הבאה הם לא יוכלו להתעלם מהעובדה הזו. מדובר במנה שכל ילד אוהב והיא מושלמת כארוחת בוקר מזינה ואוהבת.
                                 
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                    אופן הכנת הסנדוויץ':
                                    
                                        
                                            
                                            - 
                                                
                                                    אם אתם לא מתכוונים להגיש את המנה הזו מיד, מומלץ להבריש את התפוחים במעט מיץ לימון כדי למנוע מהם להשחים.
                                                    
                                                
                                            
- 
                                                
                                                    חתכו את התפוחים לחתיכות בעובי ½1 ס"מ וחתכו במרכזה של כל חתיכה צורה של לב. אם יש לכם חותכן עוגיות בצורה הזו, תוכלו להשתמש בו.
                                                    
                                                
                                            
- 
                                                
                                                    מרחו על צד אחד של מחצית מכמות חתיכות התפוחים את חמאת השקדים או הבוטנים, ופזרו מעליה את השוקולד צ'יפס והגרנולה.
                                                    
                                                
                                            
- 
                                                
                                                    הניחו על התפוח חתיכת תפוח נוספת ולחצו בעידנות ליצירת סנדוויץ'. נקו מסביב עם מפית אם צריך והגישו.
                                                    
                                                      
 
                                 
                                
                                
                                    
                                    
מקור: דורית נ.