המילוי המסורתי של אוזן ההמן הוא בדרך כלל הפרג, אך עם השנים הן שודרגו למגוון מילויים. הבצק יכול להיות מתוק, מלוח, עם תוספות, או קלאסי, פשוט וטעים כמו במתכון הבא שלנו. אוזני ההמן הקלאסיות עשויות מבצק פריך, ותוכלו למצוא היום ברשתות השיווק מגוון בצקים מלוחים ומתוקים, אבל כל הטעם והכיף זה להכין בעצמכם את הבצק, גם אם זה מצריך מעט עבודה, קירור ועיבוד. הטעם והרכות שמתקבלים בסוף שווים הכל, ויגרמו לכל מי שיטעם לשבח אתכם ולבקש את המתכון.
כמה טיפים לשדרוג לפני שנלמד איך מכינים אוזני המן:
אוזני המן בצבעים: ליצירת בצק בצבעים הוסיפו 2 טיפות צבע מאכל לבצק, למשל: לקבלת גוון חום הוסיפו קקאו, לירוק: מחית פיסטוק, ורוד: מחית פטל.
בצק מחופש: לקבלת בצק צבעוני ומיוחד הוסיפו לבצק שומשום, פרג, סוכריות צבעוניות, עדשים, זילופי שוקולד או קוקוס.
מלית: אפשר להחליף את הפרג בשוקולד, מרציפן, חלווה, תמרים, ריבה, גנאש, ריקוטה, גבינת עזים, גבינת פטה, שוקולד לבן או אגוזים / שקדים / פיסטוקים קצוצים...
למתכונים נוספים לפורים > לחצו כאן