למרות שבדרך כלל סביצ'ה זו מנה אישית, את הסיבצ'ה הזה תוכלו להגיש כמו עוגה. שפרה מזכירה לכם שהדבר החשוב ביותר בסביצ'ה הוא טריות הדג, לכן מומלץ לקנות את הסלמון ממקום שסומכים עליו ולבקש שיכינו אותו לסביצ'ה – מפולט וחתוך לקוביות קטנות.
למתכונים נוספים מהבלוג "במטבח עם שפרה".
מקור תמונה:
shifra-l
רכיבים לסביצ'ה סלמון ואבוקדו:
אופן הכנת הסביצ'ה סלמון ואבוקדו:
-
שטפו את קוביות הסלמון ויבשו אותן היטב. הניחו אותן בכלי יחד עם ½ כוס מיץ הלימון ו-½ כוס מיץ התפוזים ושימרו במקרר למשך כשעה.
-
ערבבו את כל המוצרים שנשארו לכם, פרט לבטטה, ליצירת סלט אבוקדו ותבלו לפי הטעם.
פרסו את הבטטה בעזרת קולפן ג'וליין ליצירת סרטים ארוכים ודקים.
-
חממו שמן בסיר קטן לטיגון עמוק, הוסיפו את הבטטה הפרוסה וטגנו עד שישתנה הצבע שלה. לאחר מכן העבירו אותה לצלחת מרופדת בנייר סופג.
-
לפני ההגשה קחו רינג עגול (תבנית עגולה ללא בסיס) בקוטר של כ-15 ס"מ, שימו בתוכו את סלט האבוקדו והדקו היטב.
-
סננו היטב את הסלמון ושימו אותו על האבוקדו, בתוך הרינג. הדקו היטב.
-
הסירו בזהירות את הרינג וקשטו למעלה עם הבטטה המטוגנת
טיפ השף:
להגשה אישית ומרשימה יותר, תוכלו להכין את "העוגה" בתבניות קטנות יותר.
מקור: במטבח עם שפרה