המתכון האהוב עלי ביותר. קשה לעמוד בפני הריח של מאפה קינמון טרי והשילוב עם הטעם של תפוחי העץ הופך את הקינוח הזה למאפה מיוחד במינו שיפתיע וירשים את כל מי שיטעם ממנו. אל תמתינו ליום חורף גשום, הכינו לעצמכם את עוגת הקינמון הזאת כבר היום ושבו בנחת מתחת לשמיכה כשמיזוג האוויר פועל.
אופן הכנת פאי תפוחי עץ:
-
הכניסו את כל המרכיבים שלכם לכלי גדול המתאים לשימוש במיקרוגל וערבבו אותם היטב עם מזלג.
-
הכניסו למיקרוגל וחממו על עוצמה מרבית במשך דקה. בדקו עם קיסם האם העוגה מוכנה, ואם לא חממו לעוד 15 שניות נוספות.
-
יש להגיש את העוגה חמה, ואם רוצים אפשר לקשט עם קצפת או זיגוג סוכר.
מקור: ענת הלוי