ממרח כמו זה טרם יצא לכם לטעום. ניתן להכין אותו מכל סוג עוגייה, כך שתוכלו להשתמש בסוג המועדף עליכם!
אופן הכנת הממרח עוגיות:
-
סגרו את העוגיות בתוך שקית ניילון אטומה, ורסקו אותן בעזרת פטיש שניצלים.
-
ערבלו את העוגיות במעבד מזון כדי לפורר אותן לאבקה דקה.
-
המשיכו לערבל, והוסיפו לאבקת העוגיות את השמן הצמחי, ואז את המים.
-
הוסיפו את אבקת הסוכר לאט לאט, עד להגעה למרקם הרצוי.
-
שמרו במיכל סגור עד שבוע.
מקור: רונית מיכאל