הריבה הזו היא קלה להכנה, בעלת טעם נהדר ותהיה אהובה במיוחד על ילדים. כיוון שהיא מתאימה לצד כמעט כל מנה מתוקה, מדובר בתוספת נהדרת שלא תרצו לוותר עליה.
מקור תמונה:
blommi
אופן הכנת הריבת בננות:
-
צקו את הריבה לתוך הצנצנות ואטמו היטב.
-
עקרו את הצנצנות המיועדות לריבה: הניחו אותן בסיר עם מים חמימים, הביאו לרתיחה ובשלו במשך 10 דקות על חום בינוני. הפכו אותן על גביי מגבת וייבשו, ולאחר שהן מתייבשות העבירו לתנור ל-10 דקות וחממו בחום של כ-110 מעלות.
-
הכניסו את כל החומרים לסיר סיר כבד בעל תחתית עבה. מומלץ להעדיף סיר נירוסטה ולא ברזל, על מנת לא לפגוע בטעם הריבה.
-
לאחר שהריבה מתחילה לבעבע, הנמיכו את האש ובשלו במשך כ-15 דקות תוך ערבוב לעתים תכופות.
מקור תמונה:
blommi
-
צקו את הריבה לתוך הצנצנות ואטמו היטב.