header

מתכון לריבת בננות

הריבה הזו היא קלה להכנה, בעלת טעם נהדר ותהיה אהובה במיוחד על ילדים. כיוון שהיא מתאימה לצד כמעט כל מנה מתוקה, מדובר בתוספת נהדרת שלא תרצו לוותר עליה.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לריבת בננות מקור תמונה: blommi
רכיבים לריבת בננות:
בננות - 5 כוסות (פרוסות)
סוכר - 2 כוסות
מיץ תפוזים - ½ כוס
מיץ ליים - 2 כפות
מלח - קמצוץ
צנצנות מעוקרות - 4 יח' (לאיחסון, בהמשך יפורט כיצד לעקר את הצנצנות)
אופן הכנת הריבת בננות:
  1. צקו את הריבה לתוך הצנצנות ואטמו היטב.
  2. עקרו את הצנצנות המיועדות לריבה: הניחו אותן בסיר עם מים חמימים, הביאו לרתיחה ובשלו במשך 10 דקות על חום בינוני. הפכו אותן על גביי מגבת וייבשו, ולאחר שהן מתייבשות העבירו לתנור ל-10 דקות וחממו בחום של כ-110 מעלות.
  3. הכניסו את כל החומרים לסיר סיר כבד בעל תחתית עבה. מומלץ להעדיף סיר נירוסטה ולא ברזל, על מנת לא לפגוע בטעם הריבה.
  4. לאחר שהריבה מתחילה לבעבע, הנמיכו את האש ובשלו במשך כ-15 דקות תוך ערבוב לעתים תכופות. preperation מקור תמונה: blommi
  5. צקו את הריבה לתוך הצנצנות ואטמו היטב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.