header

מתכון קל לריבת בצל

הריבה הנהדרת הזו היא תוספת שהאורחים לא יוכלו להישאר אדישים אליה בכל פעם שתגישו אותה לצד מנה עיקרית בשרית. תוכלו גם לאכול אותה בהנאה רבה על טוסט, ולאחסן אותה בכלי אטום במשך כשבוע. כיוון שמדובר בריבה שאורך חייה קצר מזה של שאר הריבות, אין צורך לעקר את הכלי שבו אתם מאחסנים אותה.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון קל לריבת בצל מקור תמונה: allrecipes
רכיבים לריבת בצל:
שמן זית - 1 כף
בצל - 2 גדולים (קצוץ דק)
מים - 1 כוס
חומץ בלסמי - ¼ כוס
סוכר חום - ¼ כוס
אופן הכנת הריבת בצל:
  1. חממו את שמן הזית בסיר על אש בינונית-גבוהה.
  2. טגנו את הבצל בשמן עד שהוא מתקרמל, בין 10 ל-12 דקות.
  3. הוסיפו לסיר מים, חומץ בלסמי וסוכר חום. ערבבו עד שהסוכר נמס והתערובת מבעבעת.
  4. הנמיכו את האש ובשלו עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה למרקם הרצוי, כ-30 דקות.
  5. העבירו לכלי אטום ואחסנו במקרר. preperation
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.