הריבה הנהדרת הזו היא תוספת שהאורחים לא יוכלו להישאר אדישים אליה בכל פעם שתגישו אותה לצד מנה עיקרית בשרית. תוכלו גם לאכול אותה בהנאה רבה על טוסט, ולאחסן אותה בכלי אטום במשך כשבוע. כיוון שמדובר בריבה שאורך חייה קצר מזה של שאר הריבות, אין צורך לעקר את הכלי שבו אתם מאחסנים אותה.
מקור תמונה:
allrecipes
אופן הכנת הריבת בצל:
-
חממו את שמן הזית בסיר על אש בינונית-גבוהה.
-
טגנו את הבצל בשמן עד שהוא מתקרמל, בין 10 ל-12 דקות.
-
הוסיפו לסיר מים, חומץ בלסמי וסוכר חום. ערבבו עד שהסוכר נמס והתערובת מבעבעת.
-
הנמיכו את האש ובשלו עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה למרקם הרצוי, כ-30 דקות.
-
העבירו לכלי אטום ואחסנו במקרר.