header

מתכון קל לטורטיית תירס ממולאת בעוף - אנצ'ילדה

רעיון נהדר לארוחת צהריים טעימה ולא שגרתית הוא טורטיית תירס ממולאת בעוף היישר מהמטבח המקסיקני, שאין צורך לעמול עבורה. אז הפשילו שרוולים והכינו למשפחתכם ארוחה חמה ומקורית. 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 12
רמת קושי: קל
מתכון קל לטורטיית תירס ממולאת בעוף - אנצ'ילדה
רכיבים לרוטב:
שמן - 3 כפות
אבקת צ'ילי - ¼ כוס
כמון - 2 כפיות (טחון)
אבקת שום - 2 כפיות
אבקת בצל - 2 כפיות
אורגנו - 1 כפית (מיובש)
מלח - קורט
מים - ½1 כוסות
רכיבים לאנצ'ילדה:
רוטב אנצ'ילדה - 3 כוסות (המתכון המצורף)
עוף - 2 כוסות (מבושל וחתוך לקוביות)
כוסברה - ½ כוס
אופן הכנת הרוטב:
  1. ערבבו בסיר על חום בינוני את כל התבלינים, הקמח והשמן, בחשו אותם היטב ותנו להם להתבשל במשך 5-3 דקות.
  2. בזמן שאתם בוחשים הוסיפו את ציר העוף ואת המים, והמשיכו לבחוש עד שירתחו והרוטב יקבל מרקם סמיך.
אופן הכנת האנצ'ילדה:
  1. במידה והטורטיות שהו במקפיא ואינן גמישות מספיק, עטפו אותן במגבת וחממו במיקרו במשך 30 שניות.
  2. שפכו חצי כוס של רוטב האנצ'ילדה לתבנית אפייה בינונית, עמידה במיקרו.
  3. ערבבו את העוף, הכוסברה וכוס אחת של רוטב אנצ'ילדה עד שהם יתמזגו לחלוטין. preperation
  4. טבלו כל טורטיה בנפרד בתוך הרוטב אנצ'ילדה הנותר, מלאו 3 כפיות מהתערובת שהכנתם לכל טורטייה וגלגלו אותה. הניחו את כל הטורטיות המגולגלות בתוך תבנית האפייה.
  5. במידה ונשאר מרוטב האנצ'ילדה, שפכו אותו מעל הטורטיות המונחות בתבנית.
  6. חממו את התבנית במיקרו במשך 7-5 דקות או עד שהרוטב יבעבע.
מקור: רומי.נ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.