צורת ההכנה הבאה גורמת לתפוח האדמה הפשוט לקבל מרקם וטעם ייחודיים. תוכלו לשפר את המנה בעזרת התוספות האהובות עליכם ביותר.
אופן הכנת התפוחי אדמה:
-
שטפו תפוח אדמה בינוני וחרצו בו חריצים עמוקים, המגיעים כמעט עד לקצהו.
-
הניחו חתיכות חמאה קטנות בחריצים של תפוח האדמה, ואפו אותו בתנור שחומם לטמפרטורה של 220 מעלות במשך 30 דקות.
-
הכניסו גבינה צהובה לחריצים של תפוח האדמה, הוסיפו שום ועשבי תיבול ומזגו שמנת חמוצה על התפוח המוכן.
טיפ השף:
נסו להשתמש בבטטה. (אופן ההכנה זהה)
מקור: אביבה בלום