header

מתכון לכריך גבינה ופורטבלו - קסדייה

מנה נהדרת שיכולה לשמש כמנת פתיחה, כארוחת ערב קלילה או כנשנוש בריא לאורחים כשלא מתקיימת סעודה. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לכריך גבינה ופורטבלו - קסדייה
רכיבים לקסדייה פורטבלו:
פטריות פורטבלו - 4 (בינוניות, קצוצות דק)
שמן זית - 2 כפות
מלח גס - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
גבינת צ'דר - 220 גר' (מגוררת- 2 כוסות לערך)
אופן הכנת הקסדייה פורטבלו:
  1. הברישו את הפטריות בשמן (כף אחת), ותבלו אותן בפלפל ומלח לפי הטעם.
  2. חממו מחבת גריל על להבה בינונית, העבירו אליה את הפטריות המתובלות וכסו את המחבת עם מכסה. טגנו את הפטריות על כל צד במשך 10-8 דקות.
  3. מרחו צד אחד של הטורטיות עם כפית השמן שנותרה. הכניסו את הפטריות המוכנות אל תוך הטורטיות, הוסיפו גבינת צ'דר לכל טורטייה וקפלו אותן לחצי כך שתוכלו לסגור אותן. preperation
  4. לאחר מכן, הכניסו את הטורטיות לתוך מחבת הגריל, כסו אותן עם מכסה וטגנו עד שהגבינה תימס והטורטיות יהפכו לפריכות, כ-3-1 דקות לכל צד לערך.
  5. לבסוף, סדרו את הטורטיות הממולאות על צלחת, והגישו כשהן חמות.
מקור: דנה ת.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.