את טבעות הבצל כולנו מכירים ורובנו אוהבים מאוד, והמתכון הבא שמשלב אותן יחד עם מטבל אבוקדו שתכינו בעצמכם, יגרום לכם להעריך אותן הרבה יותר!
אופן הכנת הטבעות בצל:
-
מעכו את האבוקדו בקערה בינונית והוסיפו לו מיץ ליים סחוט. ערבבו היטב יחד עם העגבנייה, הכוסברה, השום, המלח ואבקת הצ'ילי.
-
חתכו את הבצלים לחתיכות בעובי ½1 ס"מ והפרידו בעדינות את השכבות שלהם לטבעות יחידות.
-
הניחו את טבעות הבצל על נייר אפייה שעל תבנית אפייה ומלאו את מרכז כל אחת מהן במטבל הגוואקמולי שהכנתם. הכניסו את המגש עם הטבעות עליו למקפיא למשך כשעה.
-
קחו 3 קערות ושימו בכל אחת מהן בנפרד את הקמח, הביצים ופירורי הלחם. הוציאו את טבעות הבצל מהמקפיא וטבלו כל אחת מהן בקערת הקמח, לאחר מכן בקערת הביצים ולבסוף בקערת פירורי הלחם. כסו כל אחת מהן שוב בביצה ושוב בפירורי הלחם.
-
חממו שמן במחבת גדולה וטגנו את טבעות הבצל עד שישחימו משני צדיהם.
-
הניחו את טבעות הבצל על צלחת עם נייר סופג, פזרו מעליהם מלח ומיץ ליים והגישו, מומלץ לצד שמנת חמוצה.