header

מתכון לעוגיות תפוחי אדמה מלוחות עם קרמל

כולנו מכירים את עוגיות השוקולד צ'יפס המתוקות, אך במתכון הזה תחליפו את המתיקות במליחות על ידי החלפת השוקולד צ'יפס בשבבי תפוח אדמה. אל תדאגו, הן עדיין יהיו מעט מתוקות בזכות הקרמל שתוסיפו מעל.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
רכיבים לעוגיות:
חמאה - 120 גר' (מלוחה, בטמפרטורת החדר)
סוכר - ½ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
קמח - ½1 כוסות
תפוח אדמה - 1 כוס (מגורד ומרוסק)
שמנת מתוקה - ¼ כוס
מלח גס - קורט (לזרייה)
אופן הכנת העוגיות:
  1. הקרימו את החמאה עם הסוכר למשך כ-10 דקות, עד שנוצרת תערובת אוורירית.
  2. הוסיפו את תמצית הווניל וחצי מכמות הקמח וערבבו את הכל עם מיקסר.
  3. הוסיפו את שאר הקמח, ערבבו שוב עם מיקסר, הוסיפו את תפוח האדמה המגורד, ערבבו באופן ידני וצרו מהבצק שקיבלתם עיגולים קטנים.
  4. אפו את הבצק בתנור על חום של 180 מעלות במשך 15-18 דקות, עד שהקצוות שלו מתחילות להשחים.
  5. המיסו במחבת את סוכריות הכרמל יחד עם השמנת המתוקה, והזליפו את הקרמל על גבי העוגיות.
  6. פזרו במהירות מלח גס על גבי העוגיות והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.