אם תמיד דמיינתם בראשכם את איטליה ואת הפסטה המעולה שיש לה להציע, בעזרת הרוטב הזה תוכלו להכניס את המטבח האיטלקי לביתכם בקלות. נסו את המתכון הבא, עצמו את עיניכם בין ביס לנגיסה, ותוכלו להאמין שאתם יושבים לאכול בטוסקנה...
אופן הכנת הקציצות:
-
הכניסו לקערה גדולה בקר טחון, פירורי לחם, פטרוזיליה, ¼ כפית פלפל שחור, אבקת שום וביצה, וערבבו היטב.
-
הכינו מהתערובת 12 כדורים, הכניסו אותם לקופסה סגורה והניחו אותה במקרר.
אופן הכנת הרוטב עגבניות:
-
הניחו סיר בינוני על להבה בעוצמה בינונית, הוסיפו שמן ובצל, וטגנו אותו עד שיהפוך לשקוף.
-
הוסיפו את העגבניות, מלח ועלה דפנה, וערבבו היטב. לאחר מכן הנמיכו את הלהבה, והניחו לתערובת להיות על סף רתיחה במשך 60 דקות.
-
הוסיפו רסק עגבניות, סוכר, בזיליקום, פלפל שחור ואת כדורי הבשר שהכנתם קודם לכן, ובשלו למשך 30 דקות נוספות.
-
צקו את התערובת על הפסטה, והגישו כשהיא מהבילה.
אופן הכנת הפסטה:
-
הרתיחו מים עם מלח בסיר גדול ובשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מקור: רותי.ק