header

מתכון לקדירת קישואים ופלפל

תבשיל הקישואים הנהדר הזה הוא מעדן לכל המשפחה וזאת בהחלט סיבה למסיבה, מכיוון שהוא דל קלוריות (פחות מ-150 קלוריות למנה), דל פחמימות ומשביע במיוחד.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לקדירת קישואים ופלפל
רכיבים לקדירת קישואים:
קישואים - 4 (חתוכים לרצועות דקות וארוכות)
מלח - ¼ כפית
חלבון ביצה - ¾ כוס (כ-6 ביצים)
ביצים - 4 (בנוסף לחלבונים)
עלי בזיליקום - כ-50 גר' (חתוכים גס)
פלפל אדום - 100 גר' (קלוי)
יוגורט טבעי - ½ כוס (0% שומן)
בצל סגול - מ- ½1 בצלים (חתוך לקוביות גסות)
שום - 1 כף (כתוש)
עלי תרד - 100 גר' (טריים וקצוצים)
ארטישוק - 400 גר' (מקופסת שימורים)
גבינת פרמזן - 100 גר' (מגוררת)
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הקדירת קישואים:
  1. חממו מראש תנור אפייה ל-180 מעלות והכינו קדרה משוכה בשמן בישול.
  2. העבירו את רצועות הקישואים שחתכתם למסננת גדולה ומתחתיה הניחו קערה.
  3. פזרו על הקישואים מלח והקפיצו אותם מעט כדי שהמלח יתערבב. הניחו את המסננת על הקערה למשך 20 דקות ונערו מדי פעם את המסננת כדי לנקז כמה שיותר נוזלים מהקישואים.
  4. בקערה נפרדת ערבבו את החלבונים, הביצים, המלח, הבזיליקום, הפלפל האדום, היוגורט, הבצל, השום והפלפל וערבבו עד לקבלת מרקם חלק ונוזלי. preperation
  5. סננו כמה שיותר נוזלים מהקישואים והניחו אותם זה לצד זה על מגבת נייר. בעזרת מגבת נוספת לחצו עליהם כדי לספוג מהם נוזלים נוספים ולאחר מכן העבירו אותם לקערת הביצים והפלפל.
  6. הוציאו את הארטישוק מהקופסה, סננו את הנוזלים, קצצו גס והניחו את החתיכות על מגבת נייר כדי לספוג נוזלים נוספים.
  7. הכניסו לקערה את הארטישוק, התרד וכ-80 גרם גבינת פרמזן (השאירו מעט לקישוט) וערבבו היטב.
  8. העבירו את התערובת אל הקדירה ומעליה פזרו את גבינת הפרמזן המגוררת שנשארה לכם.
  9. אפו בתנור במשך 45-50 דקות ולאחר מכן העבירו אותו למצב צלייה והשאירו את הקדירה בתנור לעוד 3-4 דקות, עד שהתערובת תקבל צבע זהב-חום.
  10. כבו את התנור, המתינו כחצי שעה עד שהמנה תתקרר וניתן יהיה לאכול אותה בהנאה.
מקור: יהונתן ג'.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.