header

מתכון לצ'יפס קישואים אפוי

אם אתם רוצים שהילדים ינשנשו חטיפים בריאים יותר, הכינו יחד איתם את צ'יפס הקישואים הנהדר הזה, שישקיט את רעבונם בין הארוחות. 

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לצ'יפס קישואים אפוי מקור תמונה: damndelicious
רכיבים לצ'יפס קישואים:
קישואים - 4 (חתוכים לרבעים לאורכם)
ספריי שמן - לשימון התבנית
טימין - ½ כפית
אורגנו - ½ כפית
בזיליקום - ½ כפית
אבקת שום - ¼ כפית (ניתן להמיר בכמות זהה של שום כתוש)
מלח גס - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
שמן זית - 2 כפות
עלי פטרוזיליה - 2 (קצוצים)
גבינת פרמז'ן - ½ כוס (מגורדת)
אופן הכנת הצ'יפס קישואים:
  1. חממו את התנור מראש על 180 מעלות.
  2. התיזו ספריי שמן על תבנית אפייה והניחו בצד (תוכלו לרפד את תבנית האפייה בנייר אפייה, ולהתיז עליו שמן).
  3. הכניסו לקערה פרמז'ן, טימין, אורגנו, בזיליקום, אבקת שום, מלח גס ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב (המליצו לילדים לפזר רק מעט מלח ופלפל והסבירו להם שיוכלו להוסיף עוד בהמשך במידת הצורך).
  4. הניחו את הקישואים על תבנית האפייה, טפטפו עליהם שמן זית ופזרו את תערובת הפרמז'ן שהכנתם בסעיף הקודם, באופן שווה. preperation מקור תמונה: damndelicious
  5. כעת, על ההורים להכניס את תבנית הקישואים לתנור, ולאפות אותם במשך 15 דקות. העבירו את אחריות פיקוח הזמן לילדים. לאחר מכן, העבירו את התנור למצב צלייה וצלו את הקישואים במשך 3-2 דקות, או עד קבלת גוון זהוב. שוב, העבירו את אחריות פיקוח הזמן לילדים. לבסוף, הוציאו את התבנית מהתנור.
  6. קשטו את צ'יפס הקישואים עם פטרוזיליה והגישו בעודם חמים!
מקור: דנה.ל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.