חזה עוף הוא אחד מהמאכלים האהובים ביותר על רבים, וכעת תוכלו להכין גרסה מיוחדת ובריאה שלו. כמו עם הדג, גם הבשר במתכון הזה נשאר רך ועסיסי, והמיצים הטבעיים שבתוכו נשמרים כך שנוצר טעם חזק, טבעי ומיוחד בהשוואה לשיטות בישול אחרות.
אופן הכנת החזה עוף לימוני:
-
הכינו סיר של מים רותחים, הניחו מעליו סיר במבוק או מסננת לאידוי ורפדו אותם בנייר אפייה.
-
בקערה בינונית, ערבבו את כל הרכיבים מלבד חזה העוף.
מקור תמונה:
Mike
-
צפו את חזה העוף ברוטב שהכנתם ועסו אותו היטב.
-
הניחו את חזה העוף מעל כלי האידוי, כסו ובשלו במשך 10-15 דקות או עד שחזה העוף מתרכך. הוציאו את חזה העוף מכלי האידוי והגישו חם.