header

מתכון לחזה עוף מאודה

חזה עוף הוא אחד מהמאכלים האהובים ביותר על רבים, וכעת תוכלו להכין גרסה מיוחדת ובריאה שלו. כמו עם הדג, גם הבשר במתכון הזה נשאר רך ועסיסי, והמיצים הטבעיים שבתוכו נשמרים כך שנוצר טעם חזק, טבעי ומיוחד בהשוואה לשיטות בישול אחרות.

זמן הכנה: 25 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לחזה עוף מאודה
רכיבים לחזה עוף לימוני:
שיני שום - 2 (כתושות)
מיץ לימון - מ- 1 לימון
טימין - 2 גבעולים (טרי)
מלח - לפי הטעם
פתיתי צ'ילי אדום - ⅛ כפית (יבש, לא חובה)
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת החזה עוף לימוני:
  1. הכינו סיר של מים רותחים, הניחו מעליו סיר במבוק או מסננת לאידוי ורפדו אותם בנייר אפייה.
  2. בקערה בינונית, ערבבו את כל הרכיבים מלבד חזה העוף. preperation מקור תמונה: Mike
  3. צפו את חזה העוף ברוטב שהכנתם ועסו אותו היטב.
  4. הניחו את חזה העוף מעל כלי האידוי, כסו ובשלו במשך 10-15 דקות או עד שחזה העוף מתרכך. הוציאו את חזה העוף מכלי האידוי והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.