header

מתכון לכדורי פלאפל מפטריות וגבינת פרמזן

המתכון שלפניכם מתאים למי שמעוניין לשדרג את הפלאפל המוכר לכדי מנה מתוחכמת, שיכולה להתאים לארוחת ערב זוגית או אפילו כמנה ראשונה בארוחה משפחתית רבת משתתפים. השילוב בין הפטריות לבין הפרמז'ן יאפשר לסועדים ליהנות מטעמים ייחודיים ועשירים, וללא ספק יעניק לכם לא מעט מחמאות.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לכדורי פלאפל מפטריות וגבינת פרמזן
רכיבים לפלאפל פטריות:
שיני שום - 2 (כתושות)
קמח - 1 כוס
פירורי לחם - 2 כפות (לציפוי)
מלח - לפי הטעם
גבינת פרמזן - 50 גר' (מגוררת)
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפלאפל פטריות:
  1. חתכו את הפטריות לריבועים קטנים וקצצו את הבצל.
  2. טגנו במחבת את הפטריות, הבצל והשום במשך כ-10 דקות עד להזהבה.
  3. הורידו את הירקות מהאש וערבבו אותם בקערה עם הגבינה, הקמח, השום, המלח והפלפל השחור. המתינו לצינון של העיסה כחצי שעה.
  4. בשלב הבא, הכינו מהתערובת כדורים עגולים וצננו אותם במקרר כשעה. preperation
  5. טרפו בקערה את הביצים ופירורי הלחם, וצפו כל כדור בעיסה שנוצרה.
  6. טגנו את הכדורים בשמן עמוק כ-10 דקות, עד להזהבה.
מקור: צביה ש.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.