אם ילדיכם מעוניינים בארוחת צהריים קלילה, טעימה ובאותה העת משביעה, כדאי להם לנסות את המתכון הבא שגם אתם תזללו בשקיקה.
אופן הכנת התפוחי אדמה:
-
שטפו היטב את תפוחי האדמה וייבשו אותם עם נייר סופג.
-
הניחו את תפוחי האדמה בצלחת עמידה למיקרוגל, ודקרו אותם מספר פעמים עם מזלג.
מקור תמונה:
potsofsmiles
-
הכניסו את תפוחי האדמה למיקרוגל וחממו אותם עד שיתרככו, 15-12 דקות לערך. בשלב זה, שימו לב שילדיכם מוציאים את הצלחת עם כפפות הגנה מפני חום, או שתוציאו עבורם את הצלחת והניחו אותה על השיש או השולחן.
-
באמצעות כף גדולה, העבירו את תפוחי האדמה לקערה וכסו אותה בצלחת על מנת לשמור על הטמפרטורה החמה שלהם.
-
הכניסו לקערה עמידה במיקרוגל ברוקולי, חמאה, מלח ו-¼ כפית פלפל שחור וערבבו עד שיתמזגו. לאחר מכן, הכניסו את הקערה למיקרוגל למשך 3 דקות, הוציאו באמצעות כפפות הגנה את הקערה בתום החימום, ערבבו היטב, והחזירו למיקרוגל למשך 4-3 דקות. שימו לב שילדיכם מוציאים את הקערה עם כפפות הגנה מפני חום, או שתוציאו עבורם את הקערה והניחו אותה על השיש או השולחן.
-
כעת, יש לחצות את תפוחי האדמה לשני חצאים, אך לא להפרידם לחלוטין ולהיזהר מהאדים בזמן ביצוע הפעולה. אם מדובר בילדים שקטנים מדי כדי לעבוד עם סכין, עשו זאת בעצמכם.
-
צקו את תערובת הברוקולי מעל תפוחי האדמה וגם את השמנת החמוצה, ותבלו עם ¼ כפית פלפל. המנה מוכנה להגשה!
מקור: דנה.ל