למרות שהשומר הוא לא רכיב נפוץ בשייקים, הוא מוסיף למתכון הסתווי שלפניכם שפע של טעם ויתרונות בריאותיים. כדי בכל זאת להכניס לשייק טעם קצת יותר מוכר ומתקתק, "כוכב" אחר של העונה הזאת בא לעזרה וזהו כמובן האגס. תוסיפו לזה נגיעה של כורכום ומי קוקוס עדינים, וקיבלתם מתכון שמתאים לכולם; שומרי משקל, חובבי בריאות, רגישים ללקטוז, טבעוניים ועוד... גם אם אתם לא משתייכים לקבוצות האלו עדיין כדאי לכם לנסות את המשקה הזה, כי מדובר בשייק יוצא דופן שעכשיו זה הזמן הכי טוב לנסות!