ריחה של הגויאבה הוא חלק בלתי נפרד מהגעת הסתיו עבור מי שאוהב את הפרי הירוק-אדמדם הזה, ואם אתם חלק מהקבוצה הזאת, יש לנו בשבילכם מתכון פשוט למשקה עם טעם קוקוס-לימון עשיר ומהנה. כדי להכין אותו אין באופן עקרוני שום צורך בבלנדר, מה שהופך אותו לקל ומותאם מאוד לאלו שאין להם כוח להוציא את המכשיר הזה מהארון, למרות שניתן כמובן להכין אותו גם בדרכים חלופיות. מה שחשוב זה שבסופו של דבר יהיו לכם 2 כוסות משקה גויאבה בריאות ומלאות בטעם נהדר שיעזור לכם לחגוג את הגעת הסתיו!
רכיבים למכון לשייק גויאבה טרופי:
אופן הכנת המכון לשייק גויאבה טרופי:
-
תחילה גררו קצת גרידת לימון או ליים והניחו בצד. נקו את הפרי היטב וחיתכו ל-4.
-
הכניסו את הלימון או הליים ללא הגרידה לקערה עמידה או מכתש. מעכו או כתשו קלות, הסירו גרעינים ואת הקליפה ואז הוסיפו את הגויאבה לאחר שקילפתם וחתכתם אותה, ואל תשכחו כמובן להסיר גרעינים.
-
כתשו ומעכו היטב את הגויאבה עם הלימון או הליים, ולאחר שמתקבלת עיסה סמיכה העיבו אותה לקנקן הגשה, הוסיפו מייפל וחלב קוקוס וערבבו.
-
טעמו את המשקה והוסיפו גרידת לימון או ליים לפי הטעם, וממתיק במידת הצורך.
-
מומלץ לשתות באופן מיידי, אך ניתן לאחסן במקרר למשך יום-יומיים.