header

מתכון לשייק דלעת

רבים מאיתנו ודאי לא מכירים הרבה שימושים לדלעת מלבד להכנת מרקים, אך חבל "לבזבז" את הסתיו שבו הירק הכתום הזה נמצא בשיא עונתו ולא להכין בעזרתו מנות נוספות. השייק הפשוט שלפניכם הוא מקום מצוין להתחיל בו, מפני שהוא דורש מעט מאוד מאמץ ורק דקות ספורות של עבודה. בסיום תוכלו ליהנות משייק מרענן עם טעם עשיר ומתקתק שניתן להתאים להעדפה האישית שלכם ושיעניק לגופכם הרבה רכיבים תזונתיים חשובים בזכות תוספת של זרעי פשתן, תבלינים בריאים ובננה.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לשייק דלעת מקור תמונה: budgetbytes.com
רכיבים למתכון לשייק דלעת:
מחית דלעת - ⅓ כוס (לאחר קילוף, הרתחה ומעיכה, או קנויה)
בננה - 1 (קפואה ומקולפת)
קינמון - ⅛ כפית
פלפל אנגלי - ⅛ כפית
חלב - 1 כוס (ניתן להשתמש בתחליף טבעוני לפי הטעם)
תמצית וניל - ¼ כפית
סוכר חום - 1 כפית
קצפת - לקישוט (לא חובה)
אופן הכנת המתכון לשייק דלעת:
  1. הכניסו את כל הרכיבים למעט הסוכר לתוך בלנדר וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. הוסיפו את כפית הסוכר ומעט חלב או מים אם ברצונכם לקבל משקה נוזלי יותר, ערבלו שוב, הוסיפו סוכר במידת הצורך, ערבלו שוב והעבירו לכוס.
טיפ השף:
ניתן להכפיל את הכמויות לפי מספר האנשים שלהם תרצו להכין את השייק, ולהשתמש במקום בסוכר חום בכל ממתיק שווה ערך אחר כמו דבש, סירופ מייפל וכדומה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.