ריחו המשכר של המנגו הוא תענוג לא קטן בחודשי הקיץ וטעמו של הפרי האהוב הזה בהחלט משתווה אליו, אז למה שלא תפנקו את עצמכם ואת הילדים שלכם במילקשייק כתום, בריא ועשיר שמכיל את כל ערכיו התזונתיים של הפרי הזה ועד שפע של חיזוקים בריאים? כדי לעשות זאת כל שעליכם לעשות הוא לעקוב אחרי הוראות ההכנה הפשוטות שבמתכון הבא. אחרי שתעשו זאת פעם אחת, כנראה שגם אתם כמו רבים אחרים תתאהבו בטעם של המשקה הזה ותבלו איתו את המשך הקיץ שלכם!
רכיבים למתכון למילקשייק מנגו:
אופן הכנת המתכון למילקשייק מנגו:
-
החלו בהכנה לפני מועד השתייה הרצוי והשרו את אגוזי הקשיו במים במשך כ-30 דקות. אם אתם משתמשים בשקדים, השרו אותם במשך 6 שעות וקלפו את הקליפה במידת הצורך.
-
לאחר ההשריה, הכניסו את הקשיו או את השקדים אל בלנדר יחד עם כל שאר הרכיבים וערבלו עד לקבלת תערובת עם גושים.
-
בדקו את המרקם הכללי והטעם של המילקשייק, הוסיפו חתיכות מנגו וחלב בהתאם לטעם והמשיכו להפעיל את הבלנדר עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
-
העבירו את המילקשייק לכוסות הגשה מקוררות, קשטו במעט אגוזים או שקדים מרוסקים ושתו בהנאה!