header

מתכון למילקשייק שוקולד בננה וחמאת בוטנים על בסיס חלב שקדים

בניגוד למתכוני מילקשייק רבים שלא מתאימים למי שנמנע מאכילת חלב מסיבות כאלה ואחרות, הגרסה שלפניכם מבוססת על חלב שקדים ובננות יחד עם תוספות שמעניקות לה טעם נפלא! שוקולד וחמאת בוטנים הם "חברים טובים" מאוד של הבננות ולצד מספר קטן של רכיבים נוספים הם כל מה שאתם זקוקים לו כדי להכין פינוק מתוק ומיוחד לימי הקיץ החמים. נסו בעצמכם ולא תתאכזבו!

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון למילקשייק שוקולד בננה וחמאת בוטנים על בסיס חלב שקדים מקור תמונה: arismenu.com
רכיבים למילקשייק שוקולד, בננה וחמאת בוטנים:
בננות - 3 (בשלות, קפואות)
ממרח שוקולד - כף (נוטלה, השחר וכדומה)
תמצית וניל - 1 כפית
חלב שקדים - ¾ כוס
קצפת - לקישוט (לא חובה)
סוכריות צבעוניות - לקישוט (לא חובה)
אופן הכנת המילקשייק שוקולד, בננה וחמאת בוטנים:
  1. קלפו ופרסו את הבננות הקפואות.
  2. הכניסו את הבננות לבלנדר יחד עם כל שאר הרכיבים למעט בערך ¼ כוס חלב שקדים שתישאר בצד לתיקוני מרקם.
  3. ערבלו את התערובת קלות, שימו לב שהיא כנראה תהיה דביקה מאוד לכן סביר להניח שיהיה צורך להפסיק כמה פעמים תוך כדי על מנת להסיר את החומר שנדבק לדפנות ולערבב אותו עם עיקר המסה.
  4. הוסיפו חלב שקדים במידת הצורך כדי לעדן את מרקם המילקשייק, המשיכו להפעיל את הבלנדר למשך מספר שניות, העבירו לכוסות, קשטו בקצפת וסוכריות אם תרצו והגישו מיד לשולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.