header

מתכון למילקשייק שוקו כפול עם מרשמלו

יש אנשים שאוהבים שוקולד, ויש אנשים שממש אוהבים שוקולד! אם אתם שייכים לסוג השני, אנחנו מזמינים אתכם להפוך את הקיץ שלכם להרבה יותר נעים וטעים עם המילקשייק הקר והמיוחד הזה, שכולל שלל תוספות נהדרות. הוא מתאים לאירועים מיוחדים כמו מסיבות יום הולדות או אפילו ארוחות רומנטיות, ומהרגע שתטעמו אותו בפעם הראשונה אין לנו ספק בכך שתתמכרו אליו!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון למילקשייק שוקו כפול עם מרשמלו מקור תמונה: nutmegnanny.com
רכיבים למילקשייק שוקולד עם מרשמלו:
גלידת שוקולד - 2 כוסות
מרשמלו - 4-6 (גדולים)
פתיבר - ¼ כוס ועוד קצת לקישוט (מרוסק)
שוקולד צ'יפס - 2 כפות (חלב או מריר)
חלב - ¼ - ½ כוס
סירופ שוקולד - לקישוט (לא חובה)
אופן הכנת המילקשייק שוקולד עם מרשמלו:
  1. תחילה קחו את המרשמלו שלכם למעט 2 חתיכות שתשאירו בצד, השחילו על שיפוד וצלו למשך כמה שניות מכל צד מעל הכיריים שלכם או מקור חום דומה.
  2. הכניסו לבלנדר את המרשמלו המחומם, גלידה, פתיבר מרוסק, שוקולד צ'יפס ו-¼ כוס חלב. ערבלו על מהירות גבוהה והוסיפו חלב במידת הצורך עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
  3. העבירו את המליקשייק מהבלנדר לשתי כוסות הגשה, צלו את 2 חתיכות המרשמלו ששמתם בצד והניחו אותן בתוך הכוסות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.