כמה כיף זה לאכול פנקייקים טעימים וחמימים עם כל המשפחה, נכון? אבל מעטים מאיתנו באמת טורחים להכין אותם, זאת מכיוון שהכנתם מצריכה מאיתנו לעמוד ולטגן אותם אחד-אחד. במקום זה, יוצרת המתכונים Berko Made תציג בפניכם גרסה מיוחדת ל-"פנקייק משודרג", שרק דורשת מכם אפייה ושכוללת בתוכה כבר ממרח שוקולד. אז קראו לילדים ונסו להכין עימם פנקייק גדול וטעים בתנור – אתם לא תצטערו על כך...
רכיבים למתכון לפנקייק בתנור:
חמאה - 20 גרם ועוד קצת לשימון
אופן הכנת המתכון לפנקייק בתנור:
-
חממו מראש את התנור ל-180 מעלות.
-
ערבבו בקערה את הביצה הטרופה, החלב, תמצית הווניל והסוכר.
-
הוסיפו את אבקת האפייה, האינסטנט פודינג והקמח, והמשיכו לערבב.
-
הוסיפו את החמאה המומסת והמלח, וערבבו היטב עד שלא יהיו גושים.
-
שמנו היטב (רצוי עם חמאה) תבנית אפייה מעט עמוקה, ושפכו לתוכה את הבלילה.
-
המיסו את ממרח השוקולד במיקרוגל למשך 20 שניות, עד שהוא מעט נוזלי.
-
טפטפו בעזרת כפית את הממרח המומס על גבי הבלילה שבתבנית.
-
אפו למשך 15 דקות או עד שהבלילה מתקשה וחלקה העליון זהוב מעט.
-
שיהיה בתיאבון!
מקור: Berko Made