לנו הקוקטייל הזה תמיד עושה הרגשה נעימה של חופש ושחרור, ולכן אין פלא שהוא אחד הנפוצים והמוכרים בעולם. בגרסתו המקורית הוא מכיל רום ביחד עם חלב קוקוס ומיץ אננס, אבל אנחנו כמובן נגיש לכם כאן את גרסתו נטולת האלכוהול, אך הטעימה לא פחות.
אופן הכנת הפינה קולדה:
-
הכניסו לתוך בלנדר את הקרח, מיץ האננס וחלב הקוקוס.
-
ערבלו בבלנדר עד שהתערובת שנוצרת תקבל מרקם חלק, עשיר וקרמי.
-
הוסיפו לתוך הבלנדר את הבננות וקוביות האננס וערבלו שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
שפכו את התערובת לתוך כוס גדולה, הניחו על שפתי הכוס את פרוסות האננס לקישוט, והגישו.