נתחיל מגילוי נאות: אנחנו נוטים להוסיף גבינת פרמזן כמעט לכל מנה שאנו אוכלים במסעדה איטלקית, ואין שום סיבה שלא תיהנו מהתענוג הזה בבית גם אם אתם טבעוניים או נמנעים מאכילת חלב מסיבה אחרת. המתכון שלפניכם מבוסס על אגוזי קשיו שמספקים מרקם וטעם עדין לצד שמרים תזונתיים שהם בעלי טעם גבינתי שמזכיר מאוד את הפרמזן האהובה. הכינו אותו ותוסיפו ממד חדש של טעם למנות הפסטה והלזניה מעשה ידיכם, והכל מבלי להתפשר על הרכיבים. שימו לב, המתכון מיוחד להכנת כמות של כ-16 כפות תחליף גבינת פרמזן.