מתכון שאני מתה לנסות כבר הרבה מאוד זמן, פריטטה מתקתקה ופיקנטית ללא גבינה שמביאה איתה לשולחן חגיגה של צבעים וטעמים מיוחדים. אמנם לא בטוח שיש לכם את כל המרכיבים למנה אצלכם בבית, אבל קל להשיג אותם והמתכון ללא ספק יעשה לכם חשק לעשות זאת.
רכיבים לפריטטה נקניק פיקנטי:
אופן הכנת הפריטטה נקניק פיקנטי:
-
חממו מראש תנור ל-180 מעלות והתחילו בטיגון קל של הבצלים בשמן הקוקוס בתוך מחבת גדולה שעמידה לבישול בתנור.
-
אחרי 3 דקות לערך, הוסיפו את השום למחבת למשך דקה ואז הוסיפו את הברוקולי וטגנו עד שהוא מתרכך, כ-5 דקות.
-
הוסיפו את המרכיב הבשרי שלכם למחבת, ובזמן שהבישול ממשיך ערבבו בקערה את הביצים עם חלב הקוקוס, הפלפל החריף והבטטה. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
-
הוסיפו את תוכן הקערה למחבת, ערבבו במהירות כדי שהביצים יגיעו לכל חלקי המחבת ופזרו את הפטרוזיליה מעל.
-
המשיכו לבשל במשך דקה או שתיים ואז העבירו את המחבת עם הפריטטה לתנור המחומם.
-
לאחר כרבע שעה הפריטטה מוכנה, ניתן לבדוק זאת על ידי מידת הקשיחות של מרכזה. הוציאו את המחבת מהתנור, חיתכו למשולשים והגישו לשולחן האוכל.
מקור: רחלי קורץ