header

קרוסטטת אגסים עם זיגוג דבש-תפוזים בטוסטר אובן

ניסיתם פעם להכין מאפה לקינוח בטוסטר אובן? אם לא, עכשיו זה הזמן, כשלפניכם המתכון המושלם לקינוח אגסי נהדר! תוכלו להגיש אותו אחרי ארוחה טובה לאורחים או למשפחה, שיקבלו קינוח ברמה של מסעדה בלי לשער אפילו שהכינו אותו בתוך טוסטר אובן קטן.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
קרוסטטת אגסים עם זיגוג דבש-תפוזים בטוסטר אובן מקור תמונה: youtube
רכיבים לקרוסטטת אגסים:
קמח - 2 כפות ועוד קצת לקימוח משטח העבודה
אגסים - 2 (קטנים, חתוכים דק)
סוכר חום - ⅓ כוס
קינמון טחון - ¼ כפית
שקדים - 2 כפות (חתוכים דק)
ביצה - 1 (להברשה)
דבש - 3 כפות
גרידת לימון - 1 כפית
גלידת וניל - להגשה (לא חובה)
אופן הכנת הקרוסטטת אגסים:
  1. חממו את טוסטר האובן מראש ל-205 מעלות.
  2. פרשו את הבצק על משטח מקומח קלות וחתכו אותו לחצי. שטחו את חצאי הבצק בעזרת מערוך.
  3. ערבבו יחדיו בקערה את האגסים, הסוכר החום, הקינמון ו-2 כפות הקמח, והעבירו חצי מהתערובת הזו למרכז כל בצק שהכנתם על משטח העבודה.
  4. בזקו מעל למרכז של כל חתיכת בצק כף אחת של שקדים, וקפלו את הקצוות על גבי המילוי.
  5. הברישו את הבצק עם ביצה והניחו אותן על תבנית טוסטר אובן עם נייר אפייה.
  6. אפו את המאפים בטוסטר אובן עד שהם משחימים והאגסים מתרככים – 18-20 דקות.
  7. ערבבו את הדבש וגרידת הלימון בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל, והכניסו למיקרוגל לחום גבוה למשך 20 שניות.
  8. הברישו את המאפים בתערובת הדבש-לימון והגישו עם גלידת וניל מעל.
מקור: myrecipes.com
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.