header

מתכון למטבל גבינת שמנת, קרמל ואגוזים

את הקינוח הזה תוכלו להגיש בצלחת גדולה אחת, כי כל האורחים יטבלו בו את התפוחים שתגישו איתו וייהנו יחדיו ממעדן מושלם לסיום ארוחה דשנה.
זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
רכיבים למטבל שמנת:
תפוחי עץ - 3-4 (מסוגים שונים, חתוכים לפלחים ללא הליבה)
קרמל - ¾ כוס (לבשל על אש בינונית ¾ כוס סוכר, 3 כפות מים ו-½1 כפית מיץ לימון עד שהתערובת משחימה)
אגוזים - ½ כוס (לבחירתכם, מומלץ להשתמש באגוזים מסוכרים)
גבינת שמנת - 200 גר' (בטמפרטורת החדר)
גבינת שמנת - 200 גר' (בטמפרטורת החדר)
אופן הכנת המטבל שמנת:
  1. הניחו את גבינת השמנת במרכז צלחת ההגשה, ומסביב סדרו את פלחי התפוחים.
  2. זלפו מעל לתפוחים ולגבינה את הקרמל, הוסיפו מעל לגבינה את האגוזים והכניסו מיד למקרר, עד להגשה.
מקור: בני.ש
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.