header

פלפלים ממולאים בסגנון ים תיכוני

אתם בטח רגילים לאכול פלפלים ממולאים עם בשר או אורז, או בשילוב של שניהם, אך מה בנוגע לקוסקוס? אם אתם רוצים לשלב את שתי המנות הנפלאות האלה יחדיו, הנה ההזדמנות שלכם במתכון הפשוט הבא...

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
פלפלים ממולאים בסגנון ים תיכוני מקור תמונה: telegraph.co.uk
רכיבים לממולאים עם קוסקוס:
פלפל אדום גדול - 1 (חצוי וללא זרעים - השאירו את הגבעול)
פלפל צהוב - 1 (חצוי וללא זרעים - השאירו את הגבעול)
קוסקוס - 85 גרם
מים רותחים - 125 מ"ל
צנוברים - 25 גרם
זיתים שחורים - חופן (ללא חרצנים, קצוצים)
גבינת פטה - 50 גרם (מפוררת)
בזיליקום - 2 כפות (קצוץ)
אופן הכנת הממולאים עם קוסקוס:
  1. חממו את התנור מראש ל-200 מעלות.
  2. הניחו את הפלפלים על צלחת והכניסו למיקרוגל למשך 5 דקות, כך שיתרככו. לאחר מכן הניחו אותם על תבנית אפייה עם הצד החתוך כלפי מעלה.
  3. בזמן שהפלפלים במיקרוגל, שימו את הקוסקוס בקערה וכסו אותו עם מים רותחים. ערבבו, כסו את הקערה והשאירו אותה בצד למשך 10 דקות.
  4. ערבבו שוב את הקוסקוס כדי לפרק אותו והוסיפו את הצנוברים, הזיתים, גבינת הפטה, העגבניות והבזיליקום.
  5. מלאו כל חצי פלפל בתערובת הקוסקוס ואפו בתנור למשך 10 דקות.
מקור: הודיה נעמי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.