מחפשים מתכון חלבי נהדר שהוא גם קל להכנה וגם עשיר בטעמים? אוהבים כרוב ורוצים לדעת איך לשלב אותו בפשטידה נטולת גלוטן שתכבוש את לב האורחים שלכם, כמו גם את החך שלהם? אתם מוזמנים לנסות את פשטידת הכרוב והגבינות הזו, שתהפוך למלכה של כל ארוחה חלבית!
מקור תמונה:
delish
רכיבים למתכון לפשטידת כרוב וגבינות:
אופן הכנת המתכון לפשטידת כרוב וגבינות:
-
חממו תנור לחום של 170 מעלות.
-
הניחו את חתיכות הכרוב על תבנית אפייה, שפכו מעליהן את שמן הזית ותבלו עם המלח והפלפל.
-
הכניסו את התבנית לתנור למשך 22 דקות, ואז הפכו את החתיכות בתבנית והמשיכות לאפות אותן ל-22 דקות נוספות עד שיתרככו.
-
בינתיים, ערבבו בקערה בינונית את השמנת לבישול, השום, אגוז המוסקט והפרמזן. הוסיפו לתערובת מלח, אם יש בכך הצורך. לאחר מכן הניחו את הקערה בצד.
-
העבירו את חתיכות הכרוב לתבנית הגשה שמותאמת לאפייה, כך שיהיו מפוזרות בה ומונחות אחת לצד השנייה.
-
שפכו את הרוטב הקרמי מעל חתיכות הכרוב, בזקו טימין וכסו את הכל עם גבינת הגאודה.
-
אפו את הפשטידה עד שהקרם יתחיל להתקשות מעט והכרוב יזהיב, למשך כ-30 דקות.
-
הגישו מיד לשולחן, וצפו למחמאות!