header

מתכון לפשטידת כרוב וגבינות עשירה וקלה להכנה

מחפשים מתכון חלבי נהדר שהוא גם קל להכנה וגם עשיר בטעמים? אוהבים כרוב ורוצים לדעת איך לשלב אותו בפשטידה נטולת גלוטן שתכבוש את לב האורחים שלכם, כמו גם את החך שלהם? אתם מוזמנים לנסות את פשטידת הכרוב והגבינות הזו, שתהפוך למלכה של כל ארוחה חלבית! 

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לפשטידת כרוב וגבינות עשירה וקלה להכנה מקור תמונה: delish
רכיבים למתכון לפשטידת כרוב וגבינות:
כרוב - 1 (בינוני, חתוך ל-8 רצועות עבות)
שמן זית - 2 כפות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור טחון - לפי הטעם
שמנת לבישול 38% - 2 כוסות ((בערך שני גביעי שמנת לבישול))
שיני שום - 2 (כתושות)
אגוז מוסקט - ¼ כפית
גבינת פרמזן - ½ כוס (מגורדת)
תימין - 1 כפית
גבינת גאודה - 1 כוס (מגורדת)
אופן הכנת המתכון לפשטידת כרוב וגבינות:
  1. חממו תנור לחום של 170 מעלות.
  2. הניחו את חתיכות הכרוב על תבנית אפייה, שפכו מעליהן את שמן הזית ותבלו עם המלח והפלפל.
  3. הכניסו את התבנית לתנור למשך 22 דקות, ואז הפכו את החתיכות בתבנית והמשיכות לאפות אותן ל-22 דקות נוספות עד שיתרככו.
  4. בינתיים, ערבבו בקערה בינונית את השמנת לבישול, השום, אגוז המוסקט והפרמזן. הוסיפו לתערובת מלח, אם יש בכך הצורך. לאחר מכן הניחו את הקערה בצד.
  5. העבירו את חתיכות הכרוב לתבנית הגשה שמותאמת לאפייה, כך שיהיו מפוזרות בה ומונחות אחת לצד השנייה.
  6. שפכו את הרוטב הקרמי מעל חתיכות הכרוב, בזקו טימין וכסו את הכל עם גבינת הגאודה.
  7. אפו את הפשטידה עד שהקרם יתחיל להתקשות מעט והכרוב יזהיב, למשך כ-30 דקות.
  8. הגישו מיד לשולחן, וצפו למחמאות!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.