header

מתכון לסלט תפוחי אדמה רוסי קלאסי

אי אפשר להכין מנות מהמטבח הרוסי מבלי שלפחות באחת מהן יהיו מיונז, תפוחי אדמה וסלמי. הסלט הבא כולל את שלושת המרכיבים האלו, שכבר מזמן הפכו לסמלו של המטבח הזה, והוא הולך לרענן לכם כל ארוחה – לא משנה מאיזו עדה אתם. אז שלפו את הסכינים בשביל להכין סלט תפוחי אדמה רוסי שיהפוך כל ארוחה שלכם למיוחדת!

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 10
רמת קושי: קל
מתכון לסלט תפוחי אדמה רוסי קלאסי מקור תמונה: yummly
רכיבים לסלט תפוחי אדמה רוסי:
תפוחי אדמה - 900 גרם (4 בינוניים, שטופים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות)
גזר - 300 גרם (3 בינוניים) (3 בינוניים, שטופים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות)
מלח - 1 כף (ועוד קצת לתיבול)
חומץ - ½ כף
ביצים קשות - 4 (גדולות, חתוכות לקוביות קטנות)
נקניק סלמי - 200 גרם (חתוך לקוביות קטנות)
מלפפון חמוץ - 100 גרם (חתוך לקוביות קטנות)
אפונה - 450 גרם
שמיר - 1 כפית (קצוץ)
בצל ירוק - 4-5 (קצוצים)
מיונז - כ-1 כוס
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט תפוחי אדמה רוסי:
  1. על להבה גדולה, הרתיחו תפוח אדמה, גזרים, מלח וחומץ בסיר גדול ומלא במים.
  2. לאחר הרתיחה, הנמיכו את החום לעוצמה בינונית והמשיכו לבשל עד שתפוחי האדמה יתרככו, כ-15 דקות.
  3. כבו את האש, סננו את הירקות והניחו להם להתקרר בטמפרטורת החדר לכמה דקות.
  4. ערבבו תפוחי אדמה, ביצים קשות, גזרים, סלמי, מלפפונים חמוצים, אפונה ובצלים ירוקים בקערה גדולה.
  5. הוסיפו בהדרגה לתערובת מיונז ושמיר. ערבבו עד שהמיונז יתפזר על פני כל מרכיבי הסלט, לפי הטעם.
  6. תבלו עם מלח ופלפל לטעמכם, והגישו עם חיוך לשולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.