header

מתכון ללבבות עוף עם בצל ופטריות

את טעמן הממכר של לבבות העוף מעטים לא מכירים, הרי זהו חלק הבשר אולי הכי זול שניתן לרכוש והכי קל שניתן להכין. ברוב המקרים רובנו משתמשים בהן לארוחות על האש גדולות ומפנקות, אבל אפשר להכין איתן מנות משובחות, טעימות, מזינות ומפתיעות אף יותר. אנחנו מזמינים אתכם להכיר את המתכון ללבבות עוף עם בצל ופטריות – מנה מנצחת לכל זמן.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון ללבבות עוף עם בצל ופטריות מקור תמונה: sandersonfarms
רכיבים ללבבות עוף עם בצל ופטריות:
לבבות עוף - 700 גרם
שמן - ½ כוס (ועוד 1 כף)
קמח - ⅓ כוס
בצל - ¾ כוס (קצוץ)
פטריות - 1 כוס (חתוכות)
מלח שום - 1 כפית (מחולקת)
פלפל שחור - ¼ כפית
אורגנו מיובש - ¼ כפית
אורז - 6 כוסות (מבושל, מחולקות ל-6 צלחות הגשה)
אופן הכנת הלבבות עוף עם בצל ופטריות:
  1. חממו מחבת בקוטר 15 ס"מ מעל אש בינונית-גבוהה והוסיפו חצי כוס שמן.
  2. הוסיפו בהדרגה את הקמח עד לכדי יצירת רביכה – בשלו כ-6 דקות או עד לקבל צבע חום בהיר עד בינוני, וכבו את האש.
  3. חתכו את החלק העליון של כל הלבבות ופרסו אותן לשתיים.
  4. חממו מחבת בקוטר של כ-30 ס"מ מעל לאש בינונית-גבוהה, הוסיפו כף שמן, בצל ופטריות, ובשלו למשך כ-3 דקות.
  5. הוסיפו למחבת את לבבות העוף וחצי כפית מלח שום, ובשלו יחדיו למשך כ-3 דקות נוספות.
  6. תוך כדי ערבוב הוסיפו ציר מרק, חצי כפית מלח שום, פלפל שחור ואורגנו.
  7. הוסיפו את הרביכה שיצרתם והביאו את תכולת המחבת לרתיחה.
  8. הנמיכו את האש לעוצמה נמוכה, כסו את המחבת ובשלו למשך כ-10 דקות.
  9. הסירו את המחבת מן האש, חלקו את האורז לצלחות הגשה וצקו מעל לכל ערימת אורז את לבבות העוף שהכנתם והגישו אל השולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.