את טעמן הממכר של לבבות העוף מעטים לא מכירים, הרי זהו חלק הבשר אולי הכי זול שניתן לרכוש והכי קל שניתן להכין. ברוב המקרים רובנו משתמשים בהן לארוחות על האש גדולות ומפנקות, אבל אפשר להכין איתן מנות משובחות, טעימות, מזינות ומפתיעות אף יותר. אנחנו מזמינים אתכם להכיר את המתכון ללבבות עוף עם בצל ופטריות – מנה מנצחת לכל זמן.
רכיבים ללבבות עוף עם בצל ופטריות:
אופן הכנת הלבבות עוף עם בצל ופטריות:
-
חממו מחבת בקוטר 15 ס"מ מעל אש בינונית-גבוהה והוסיפו חצי כוס שמן.
-
הוסיפו בהדרגה את הקמח עד לכדי יצירת רביכה – בשלו כ-6 דקות או עד לקבל צבע חום בהיר עד בינוני, וכבו את האש.
-
חתכו את החלק העליון של כל הלבבות ופרסו אותן לשתיים.
-
חממו מחבת בקוטר של כ-30 ס"מ מעל לאש בינונית-גבוהה, הוסיפו כף שמן, בצל ופטריות, ובשלו למשך כ-3 דקות.
-
הוסיפו למחבת את לבבות העוף וחצי כפית מלח שום, ובשלו יחדיו למשך כ-3 דקות נוספות.
-
תוך כדי ערבוב הוסיפו ציר מרק, חצי כפית מלח שום, פלפל שחור ואורגנו.
-
הוסיפו את הרביכה שיצרתם והביאו את תכולת המחבת לרתיחה.
-
הנמיכו את האש לעוצמה נמוכה, כסו את המחבת ובשלו למשך כ-10 דקות.
-
הסירו את המחבת מן האש, חלקו את האורז לצלחות הגשה וצקו מעל לכל ערימת אורז את לבבות העוף שהכנתם והגישו אל השולחן.