header

מתכון למלבי פרווה עם חלב שקדים

אין מי שלא מכיר את הקינוח הים-תיכוני המרענן – מלבי. לכן, כאשר יש גרסה אחרת וטעימה לא פחות שלו, כדאי ומומלץ לנסות אותה ומהר. במתכון למלבי פרווה הזה  החלב הרגיל הוחלף בחלב שקדים, כך שמדובר בקינוח פרווה קר ונפלא וכן גם כשר לפסח.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למלבי פרווה עם חלב שקדים מקור תמונה: bbc
רכיבים למלבי שקדים:
קורנפלור - 7 כפות
חלב שקדים - 1 ליטר (רצוי ללא תוספת סוכר)
אבקת סוכר - 5 כפות
תמצית וניל - 2 כפיות
מי ורדים - 2 כפות
פיסטוק - 2 כפות (שבורים גס - ניתן להחליף בשקדים)
אופן הכנת מלבי שקדים:
  1. ערבבו בקערה בינונית את הקורנפלור עם כוס של חלב שקדים עד לקבלת מרקם משחתי – הוסיפו עוד מחלב השקדים במקרה הצורך והניחו בצד.
  2. חממו בסיר מעל להבה בינונית את חלב השקדים הנותר יחד עם הסוכר, תמצית הווניל, מי הוורדים ותרמילי ההל, ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה, דלו החוצה את תרמילי ההל, צקו פנימה את משחת הקורנפלור וערבבו היטב עד לקבלת תערובת חלקה במשך כ-15 דקות. שימו לב לערבב היטב ולא להשאיר תחתית בסיר.
  4. לאחר מכן, צקו את התערובת לתוך קעריות הגשה או כוסות קטנות, קשטו מעל בשבבי פיסטוק, הניחו בצד להצטננות והכניסו למקרר ל-15 דקות לפחות.
  5. הוציאו את הקעריות או הכוסות מהמקרר והגישו את המנה לסועדים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.