רובנו רגילים לאכול פסטות טעימות ומשביעות עם רטבים שכוללים לרוב תוספות שגרתיות ובסיס של עגבניות או שמנת ואין שום בעיה עם זה, אך האם חשבתם לגוון את התפריט שלכם עם טעמים חדשים? כדאי לכם לשקול לעשות זאת בעזרת ערמונים, מרכיב טעים ובריא שבעזרתו תוכלו להכין רוטב פסטה עשיר ומפנק. סקרנים? המתכון הבא יעזור לכם להכין מנה מרעננת, מיוחדת וטעימה שתשביע אתכם ושתפתיע את אהוביכם.
רכיבים לרוטב פסטה עם ערמונים:
אופן הכנת הרוטב פסטה עם ערמונים:
-
חממו שמן זית על מחבת מעל להבה בינונית, הוסיפו בצל ושום וטגנו עד להשחמה. לאחר מכן, הוסיפו פטריות שמפיניון וטגנו למשך כ-5 דקות. תבלו עם מלח לפי הטעם.
-
הוסיפו את הערמונים הקצוצים ובשלו למשך 3 דקות נוספות.
-
שפכו את השמנת לבישול אל המחבת בזהירות ובשלו למשך 4 דקות. תבלו במלח, בפלפל ובמיץ לימון לפי הטעם. הוסיפו את הפרמזן המגורר.
-
כשהרוטב סמיך ומוכן העבירו את הפסטה המוכנה אל תוך המחבת וערבבו אותה עם הרוטב. בשלו אותם ביחד וערבבו עד לכיסוי אחיד של האטריות וכבו את האש. לאחר העברת המנות אל הצלחות, קשטו אותן עם בצל ירוק ובתיאבון!
טיפ השף:
חובבי הגבינה מוזמנים לפזר עוד פרמזן או גבינה דומה אחרת מעל המנה בעודה חמה.