בין אם אתם מחפשים מתכון לערב שבועות ובין אם סתם בא לכם משהו טעים, קליל ומהיר להכנה, המתכון הבא בדיוק בשבילכם. אנחנו מזמינים אתכם להכיר את המתכון לקיש פטריות, כזה המשלב בתוכו גבינה מיוחדת במינה המעניקה לקיש טעם ייחודי שיגרום לכל מי שטועם מהמנה להתלהב ולהתרגש בכל ביס מחדש. אז קדימה, גשו למטבח והיווכחו איך במינימום מאמץ אתם מצליחים להגיע למקסימום טעם!
מקור תמונה:
houseofyumm
אופן הכנת הקיש פטריות:
-
חממו תנור מראש ל-190 מעלות.
-
שטפו וייבשו היטב את הפטריות, לאחר מכן חתכו אותן דק.
-
חממו במחבת גדולה שמן וטגנו קלות את הפטריות עד שהן מצטמקות מעט.
-
שמנו תבנית אפייה בגדול 22*6 ופזרו בתחתית את הגבינה והפטריות.
-
בקערה נפרדת, ערבבו בעזרת מיקסר ידני את הביצים, החלב, השמנת, המלח והפלפל השחור עד לקבל תערובת אחידה.
-
צקו את תערובת הביצים על הפטריות והגבינה ופזרו אותה היטב בתבנית.
-
הכניסו את התבנית אל התנור לאפייה למשך 40-45 דקות או עד שקצוות הקיש מקבלות גוון זהוב ואמצע הקיש מוצק מספיק.
-
הוציאו את התבנית מהתנור והניחו בצד להתקררות – הגישו לסועדים ובתיאבון!